Guangdong, China
Business Type:
Manufacturer/Factory
Main Products:
Number of Employees:
50
Year of Establishment:
2014-03-11
Management System Certification:
ISO 9001
Average Lead Time:
Peak season lead time: within 15 workdays
Off season lead time: within 15 workdays
OEM/ODM Service
Sample Available

21.5 Inch Touch Panel, 21.5 Inch Project Capactive Touch Screen, 10.1 Inch Touch Panel with Multi Touch Point manufacturer / supplier in China, offering 21.5 Inch Touch Screen, 3m Touch Panel $80NCR 15′′ 7403 Monitor Touch Screen Glass with 3m Microtouch Technology Customized ODM Surface Touch Screen Display12 Inch 19′′ 21′′ 22′′, Surface Acoustic Wave Touch Panel Screen (SAW) Explosion Proof Capacitive Touch Sensor Controller and so on.

Diamond Member Since 2017
Audited Supplier
  • 21.5 Inch Touch Screen
  • 21.5 Inch Touch Screen
  • 21.5 Inch Touch Screen

21.5 Inch Touch Screen

Get Latest Price
Min. Order / Reference FOB Price
500 Pieces US $55/ Piece
Port: Shenzhen, China
Production Capacity: 600K/Month
Payment Terms: T/T, Western Union, Paypal
Screen Size: 20-30 Inches
Aspect Ratio: 16:9
Application: Personal Communication System
Screen Type: Capacitive
Resistive Touch Screen Type: Digital
Customized: Customized

You Might Also Like

Loading...

Basic Info

Model NO.
FT6584 CTP
Cover Glass
495.6*292.2*2.75mm
Structure
G+G
Interface
I2c
IC Controller
Iltek2511
Trademark
Head Sun
Transport Package
Bubble Bag+Polyfoam Box+Outer Carton
Specification
21.5 inch
Origin
Shenzhen China
HS Code
8548900030
21.5 Inch Custotomized Capacitive Touch Screen Specification

21.5 Inch Touch Screen

21.5 Inch Touch Screen


21.5 Inch Touch Screen



21.5 Inch Touch Screen

21.5 Inch Touch Screen


21.5 Inch Touch Screen
21.5 Inch Touch Screen
21.5 Inch Touch Screen
21.5 Inch Touch Screen

Our policies & services
Q 1. What service do you offer?

Answer: We are a professional manufacturer of projected capacitive touch panel/screen and can help you design and do customized touch panel.

Q 2.How long could I get the reply of my inquiry?
Answer: Buyers will receive a answer within 12 hours.

Q 3.What is the delivery time?
Answer:  For samples: 15-20 days after getting the sample fee.
         For cargo: 25-30 days after the receipt of funds.

Q 4.What is the payment term?
Answer:  No matter funds of samples or goods should be paid in USD dollars & using the method of wiring transferring to the account of our company.

Q 5.How do you control the quality of the items?
Answer:  Each product will be strictly tested one by one before shipping out.

Q 6.How long is the warranty?
Answer: Normally it is six months.

Q 7.How is after sales service?
Answer: Our sales & engineer will provide the sustained support and guidance of technique.

Q 8.What method of packaging do you use?
Answer: The packing with anti-static bag+ bubble bag +foam box +strong outer carton.

Q 9.What kind of the transportation do you offer?
Answer: For small order & quantity, the goods will be shipped by the express like DHL, TNT, Fedex, UPS,EMS with customers' own account.
For cargo with the large packing, adopting air or sea and freight collect also from the buyer.

Should any support or info needed, please feel free to contact us!

We are always at your service! 

Thanks and Best Regards

Sophia Wu
 

Send your message to this supplier

*From:
*To:
avatar Ms. Joyce Lee
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now